Iskustva zadovoljnih klijentica u Fitness Anny

Kad primamo pozitivne, ali i negativne kritike, znamo da radimo nešto dobro. Uvijek nas veseli pozitivna poruka, oduševljena klijentica koja vjeruje u nas i naše usluge, ali možda nam je još i draže ponekad dobiti i koju negativnu kritiku kako bismo uvijek imali razloga za dodatno učiti, truditi se i ići prema naprijed. U nastavku pročitajte iskustva od nekoliko naših klijentica!

“Ja sam Daliborka Zujić, u ovom programu sam već 2 godine i izgubila sam oko 25kg. Već nakon tri mjeseca imala sam -15kg. Osjećam se sretno, ispunjeno i “lakše”. Osjećaj nakon treninga je neopisiv, a energija koju dobijem nezamijenjiva. Imala sam uspona i padova, ali idem do kraja! I da, potpisujem da ostajem s njima do kraja života!”
Daliborka Zujić
Daliborka Zujić
“Ja sam osoba koja je prije imala mišljenje da u životu samo treba jesti, piti, uživati u hrani, a onda sam došla do 40kg viška. Nisam se mogla prepoznati, shvatila sam da mi treba pomoć i onda sam ušla u program Fitness-a Anny! U 6mj sam opet izgubila tih 40kg, ali sam zapravno zahvalna koliko sam se obogatila znanjem o prehrani, o psihi, promijenila sam pogled na sebe i na ljude oko sebe. Zahvalna, ustrajna, ponosna! Hvala Anny!”
Maja
Maja
“Moja borba je počela prije 24 godine, kada sam oboljela od teške bolesti reumatoidnog artitisa. Iza mene je 15 operacija i nove dijagnoze od kojih je jedna epilepsija. S obzirom da su me čekale još tri teške operacije, morala sam ojačati. Onda sam se prijavila u Fitness Anny program. Od tolike želje za pokretljivošću radila sam 7 treninga tjedno, nisam odustavala. Nemojte nikada odustati od sebe i suočite se sa svojim strahovima.
Uz Anny i njezin tim koji nam pomaže doslovno dano noćno sve možemo.”
Dijana
DijanaCEO