U Fitnessu sam dobila 7 kilograma...

Željela sam kilograme koje nikako nisam mogla dobiti, ali nisam ni slutila koliko toga će mi taj program donijeti.

Sa Anny sam krenula u svibnju 2021. godine. Željela sam kilograme koje nikako nisam mogla dobiti, ali nisam ni slutila koliko toga će mi taj program donijeti.

Promjene su se događale iz dana u dan! Zahvaljujući nutricionisticama posložila sam svoju prehranu i s tim doslovno spasila želudac s kojim sam imala velikih problema. Motivatori i psiholozi su tako dobro radili posao i gurali nas da plovimo kroz život i motivirali nas na treninge!


Nevjerojatno kakva je grupa podrške koju imamo, toliko žena i svaka drugoj daje krila. Toliko novih prijateljstava je sklopljeno tu❤️

Anny, naša trenerica, mislim da me nitko ne bi mogao pokrenuti osim nje. Ta žena ima neku snagu, karizmu da s njom ne možeš odustati od sebe.


Treninzi su teški, posebno kad tek kreneš, misliš da nikad nećeš moći odraditi 100%, ali svakim treningom tijelo jača. Nevjerovatno je koliko sam napredovala od kad sam tu, iako sam dugo radila lakšu verziju.

Moje držanje se popravilo, kralježnica ne boli, ojačala sam i zavoljela sebe❤️

I da, dobila sam 7 kilograma.
Da je bilo lako – nije ali, odustajanje mi nije bilo u opciji!

Kad sam dobila kilograme, dobila sam i koronu koja me pokosila, izgubila 4 kilograma… Ali nisam odustala! Vratila sam opet kilograme i već neko vrijeme sam na održavanju.


U jednom live-u nutricionistica je rekla “debljanje nije trka, već maraton”
Ja sam svoj maraton istrčala ❤️

Nije bitno želis li izgubiti ili dobiti kilograme ili jednostavno ojačati tijelo ili duh, moje preporuke idu ovom timu ❤️!