Uvjeti korištenja

Logo

PODACI
Trgovina: ANI FITNESS d.o.o., Ulica fra Lovre Šitovića 6, 88320 Ljubuški, BiH, porezni broj 4272464600005 
Broj računa 154-400-20149391-09

 U nastavku se nalaze pravila i uvjeti pod kojima se možete koristiti sadržajima web sitea . Stoga vas molimo da se s njima upoznate prije početka njihovog korištenja. Tako ćemo izbjeći kasnije eventualne nesporazume i posljedice u vezi s tim.

Web site  (dalje u tekstu: web site FitnessAnny) pokrenula je i uređuje ANI FITNESS d.o.o. (dalje u tekstu: ANI FITNESS ili mi).

Prvim korištenjem web sitea FitnessAnny smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web siteu FitnessAnny i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na naše kontakte.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Upozorenje: Djeca do 16 godina smiju naručivati samo uz prisustvo roditelja !

Uslugu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu.

USLUGE

Na webshopu su dostupne sljedeće usluge:

Članarina PREMIUM+, individualni prisutp, 100KM

Članarina PREMIUM 36 treninga, 60KM

Članarina OSNOVNI-mršanje 12 treninga, 40KM

Članarina OSNOVNI-debljanje 12 treninga, 40KM

OBLICI PLAĆANJA

– kartično plaćanje

FitnessAnny koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Sve cijene uključuju PDV.

Usluge webshop-a možete koristiti nakon registracije na našoj web stranici. Polja koja su označena kao obavezna moraju biti popunjena da bi registracija vrijedila. U bilo kojem trenutku možete pregledati ili ažurirati osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa.

U smislu općih uvjeta prodaje, kupac je fizička ili pravna osoba koja plaća proizvod i uslugu dostave posredstvom internet stranice. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

REKLAMACIJE

E-mail adresa za reklamacijske upite info@fitnessanny.com

ROK ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Rok za jednostrani raskid ugovora iznosi 14 dana od dana kada je roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

 OBRAZAC O JEDNOSTAVNOM RASKIDU:

Obrazac o jednostavnom raskidu ugovora ispunite na listu papira na sljedeći način ili jednostavno kliknite na link Obrazac o jednostranom raskidu

 1. IME, PREZIME I ADRESA POTROŠAČA:
 2. PRIMA: ANI FITNESS d.o.o., Ulica fra Lovre Šitovića 6, 88320 Ljubuški, BiH, +38763062589

 3. Ja _________________ ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor za pružanje sljedeće usluge (odabrati)____________________, naručene dana ____________________
 4. Potpis potrošača (ako se ispunjava obrazac na papiru)
 5. datum 

INFORMACIJE NA WEB TRGOVINI

ANI FITNESS d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim.

ANI FITNESS d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. ANI FITNESS d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim rješenjima. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na  info@fitnessanny.com

CIJENE U VALUTAMA

Sva plaćanja će se vršiti u valuti (KM). Iznos koji će se naplatiti na Vašoj kreditnoj kartici izračunat je konverzijom cijene iz eura u KM prema važećoj tečajnoj listi Unicredit Bank. Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos će se konvertirati u Vašu lokanu valutu prema tečajnoj listi udruge kartičarskih kuća. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike između originalne cijene prikazane na našoj web trgovini.

UVJETI KORIŠTENJA

Stranica www.fitnessanny.com  je u vlasništvu tvrtke ANI FITNESS d.o.o. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

VAŠ KORISNIČKI RAČUN

Ako koristite ovu stranicu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaše korisničko ime i lozinku.

ELEKTRONIČKA KOMUNIKACIJA

Kada posjetite www.fitnessanny.com ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s www.fitnessanny.com  Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama www.fitnessanny.com . Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

PRIGOVORI I SUGESTIJE

Sukladno odredbi članka Zakona o zaštiti potrošača obaviještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-mail-a na info@fitnessanny.com ili pisanim putem na adresu ANI FITNESS d.o.o., Ulica fra Lovre Šitovića 6, 88320 Ljubuški, BiH.

Na upućeni prigovor dužni smo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen.

PRIVATNOST PODATAKA

ANI FITNESS d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne i osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za slanje naručenih proizvoda, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici ANI FITNESS d.o.o.  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti tzv. GDPR uredbom o općoj zaštiti podataka koja je stupila na snagu 25.05.2018.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka ANI FITNESS d.o.o.. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. ANI FITNESS d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. ANI FITNESS d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

KORIŠTENJE SADRŽAJA WEB SITEA FitnessAnny

Bilo da ste postali registrirani korisnik ili ne, korištenje materijala i sadržaja na web siteu FitnessAnny dopuštamo samo u osobne svrhe.

NE DOPUŠTAMO:

 • objavljivanje, slanje, učitavanje i/ili razmjenu sadržaja kojima se vrijeđaju važeći propisi za teritorij za koji je web site FitnessAnny objavljen, uključujući neistinite, uvredljive, prijeteće, zlostavljajuće, vulgarne, rasističke i druge sadržaje koji potiču mržnju po bilo kojoj osnovi, kao i sadržaje kojima se vrši povreda tuđeg autorskog prava i drugih prava intelektualnog vlasništva, neovlašteno otkrivaju podaci koji predstavljaju poslovnu ili drugu tajnu, osobni podaci treće osobe ili se vrijeđa pravo na osobnost treće osobe;
 • objavljivanje, slanje, učitavanje i/ili razmjenu sadržaja kojima se vrijeđaju prava djece, pravo na privatnost ostalih korisnika i trećih osoba;
 • izričito ili prikriveno oglašavanje bilo kakvih drugih proizvoda ili usluga koji nije pod markom Vegeta Maestro;
 • korištenje sadržaja i funkcionalnosti web sitea FitnessAnny na način koji može uzrokovati štetu nama, ostalim korisnicima, našim partnerima ili bilo kojoj trećoj osobi;
 • lažno predstavljanje sa svrhom prijetnje, manipulacije, prijevare ili dovođenja u zabludu nas, ostalih korisnika ili trećih osoba;
 • objavljivanje, slanje, učitavanje ili razmjenu neželjenih sadržaja korisnicima ili trećim osobama bez njihovog prethodnog pristanka ili traženja, uključujući i višestruko slanje materijala istog ili vrlo sličnog sadržaja (spamming), lančana pisma, piramidalne sheme itd.;
 • bilo kakvo ometanje ili onemogućavanje korištenja web sitea FitnessAnny drugim korisnicima;
 • svjesno objavljivanje, slanje, učitavanje i/ili razmjenu sadržaja koji sadrže računalne viruse, crve, računalne kodove, datoteke i programe koji mogu imati za posljedicu ometanje, ograničavanje rada ili uništenje bilo kojeg računalnog programa ili bilo koje računalne i druge opreme;
 • neovlašteno prikupljanje, spremanje, prenošenje i korištenje bilo kakvih osobnih podataka korisnika web sitea FitnessAnny;
 • korištenje bilo kojeg sadržaja ili njegovog dijela u komercijalne svrhe, bez prethodnog pisanog dopuštenja.

Korištenjem sadržaja web sitea FitnessAnny pristajete da naše uredništvo nadzire da li su sadržaji koje pošaljete, objavite, učitate ili razmjenjujete u skladu s Uvjetima korištenja i propisima koji se primjenjuju. No, prije objave ne pregledavamo niti obrađujemo sadržaj korisnika. Budući da naš nadzor nije sustavan, ne jamčimo da će sadržaji koji se pojave na stranicama web sitea FitnessAnny  biti istiniti, odnosno, dopušteni u smislu ovih Uvjeta korištenja ili dostupni, niti jamčimo za porijeklo takvih sadržaja.

Pozivamo vas da nam javite ako prilikom korištenja web sitea FitnessAnny uočite sadržaje koji su protivni ovim Uvjetima korištenja. To smo vam olakšali tako da nas u bilo kojem trenutku možete izravno kontaktirati.

Ukoliko utvrdimo da je materijal koji korisnik preda, objavi ili učita protivan Uvjetima korištenja i propisima koji se primjenjuju, naše uredništvo zadržava pravo odbiti objavu, izmijeniti ili ukloniti takav materijal, bez prethodnog dopuštenja ili obavijesti. Ne odgovaramo za bilo kakvu štetu, izravnu ili neizravnu, koja bi bila izazvana takvim postupkom bilo kojem korisniku ili trećoj osobi.

Bez obzira na činjenicu da mi imamo pravo nadzirati sadržaj, vi ste osobno isključivo odgovorni za sadržaje koje objavljujete, učitavate ili razmjenjujete na web siteu FitnessAnny. Korištenjem sadržaja web sitea FitnessAnny suglasni ste da, do najveće mjere dopuštene važećim pravnim propisima, Archart ne snosi bilo kakvu odgovornost za bilo koji postupak ili propust prilikom objave, učitavanja ili razmjene takvog sadržaja niti njihove moguće posljedice, kao ni odgovornost za štetu uzrokovanu drugim korisnicima ili trećim osobama zbog objavljivanja takvog sadržaja.

U slučaju nepoštivanja odredbi o sadržajima i aktivnostima iz Uvjeta korištenja, svi korisnici i treće osobe snosit će odgovarajuće zakonske posljedice te će odgovarati za bilo koju štetu koja se nedopuštenim aktivnostima ili objavom, odnosno učitavanjem zabranjenih sadržaja, prouzroči nama, ostalim korisnicima ili trećim osobama.

Kolačići (cookies)

FitnessAnny može koristiti tzv. kolačiće (cookies) – skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga web lokacija šalje vašem pregledniku i pohranjuje na vaše računalo. Kolačići se koriste za funkcioniranje svih značajki web lokacije i boljega korisničkog iskustva.

Prilikom pristupanja web lokaciji, kolačići identificiraju parametre pretraživača, no ne i samih korisnika. Pomoću kolačića se ne može otkriti osobni identitet korisnika. FitnessAnny može prikupljati informacije korištenjem „pikselskih oznaka“, „mrežnih signala“, „praznih GIF-ova“ ili sličnih sredstava (zajednički nazvanih „pikselske oznake“) koja omogućuju saznati kada pojedini korisnik posjećuje web lokaciju.

Kolačićima trećih osoba FitnessAnny se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe web lokacije. Podaci koji se prikupljaju uključuju

IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svom računalu pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o kolačićima možete pronaći u FitnessAnny pravilima o Zaštiti privatnosti (/pravila-zastite-privatnosti/), a dodatne informacije o upravljanju kolačićima dostupne su na stranicama preglednika koji koristite ili na www.allaboutcookies.org.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje što boljeg korisničkog iskustva korištenja naše web lokacije i njezinih procesa u punom opsegu njihove funkcionalnosti, napominjemo da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki web lokacije ili prouzročiti drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Statistika

Web stranica   prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke cookija koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo te efikasno planirali buduće marketinške kampanje i objavu sadržaja primjereno vašim interesima, koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting kojim se prikupljaju podaci o spolu, dobi i interesima korisnika.

Linkovi

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših web stranica upute vas i/ili vaše dijete na web stranice čiji je sadržaj kvalitetan u smislu da ne potiče negativnosti. Međutim, stranice i adrese na webu se brzo mijenjaju, i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo.

SADRŽAJI WEB SITEA FitnessAnny

Na stranicama web sitea FitnessAnny omogućavamo vam da koristite različite sadržaje i funkcionalnosti. Sadržaje stvaramo mi, naši suradnici i partneri.

Uložit ćemo razumne napore da vam web site FitnessAnny i svi njezini sadržaji i funkcionalnosti budu dostupni u bilo koje doba, u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Objavljivanje vaših sadržaja na web siteu FitnessAnny ne znači da isti predstavljaju naše stavove, mišljenja, odnosno preporuke, niti da smo s njima suglasni ili da ih podržavamo na bilo koji način.

PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

Na web siteu FitnessAnny pojavljuju se materijali čiji je sadržaj zaštićen autorskim pravom (npr. tekstovi, fotografije, crteži) i drugim pravima

intelektualnog vlasništva (logotipi, zaštitni znakovi i sl.) Svaki korisnik web sitea FitnessAnny snosi vlastitu odgovornost za poštivanje tuđeg autorskog prava i drugih prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na sadržaje dostupne na web siteu FitnessAnny. Stoga vas molimo da se dobro upoznate sa sadržajem ovog odjeljka kako biste u cijelosti poštivali tuđa prava intelektualnog vlasništva. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili nesporazuma obratite se na naše kontakte. Sadržaje zaštićene intelektualnim vlasništvom kao korisnici možete koristiti samo za osobnu, nekomercijalnu svrhu.

NE DOPUŠTAMO:

 • korištenje sadržaja koji se nalaze na web siteu FitnessAnny u komercijalne svrhe, što uključuje preuzimanje, reproduciranje, iznajmljivanje, distribuiranje, objavljivanje u javnosti, javno izlaganje i prikazivanje bez prethodnog pisanog odobrenja ANI FITNESS d.o.o.
 • da se sadržaji koji se nalaze na web siteu FitnessAnny koriste u svrhe promocije, odnosno oglašavanja bilo kojeg proizvoda ili usluge bez prethodnog pisanog odobrenja ANI FITNESS d.o.o.
 • da se sadržaji koji se nalaze na web siteu FitnessAnny koriste u svrhe prodaje bilo kojeg proizvoda ili usluge bez prethodnog pisanog odobrenja ANI FITNESS d.o.o.
 • izmjenu, prevođenje, adaptaciju ili bilo koju drugu preradu takvih sadržaja u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog odobrenja ANI FITNESS d.o.o.

Obvezujemo se bez odgađanja ispitati svaku prijavu koja je vezana za povredu iz ovog odjeljka, a osobito ako je njome zatraženo uklanjanje određenog sadržaja s web sitea FitnessAnny. U tom slučaju od korisnika očekujemo maksimalnu suradnju na utvrđivanju činjenica. Ako utvrdimo da je prijavljeni postupak protivan odredbama Uvjeta korištenja, ali i u drugim slučajevima u kojima to smatramo svrsishodnim, takav ćemo sadržaj ukloniti s web sitea FitnessAnny bez prethodnog obavještavanja korisnika te.

Korištenjem web sitea FitnessAnny svjesni ste da su na njemu sadržani nazivi, slike, fotografije, logotipi, grafički prikazi i drugi sadržaji koji su zaštićeni različitim pravima intelektualnog vlasništva čiji je nositelj ANI FITNESS ili treće osobe. Bez obzira na vaše korištenje web sitea FitnessAnny time ne stječete pravo korištenja (licencu) bilo kojeg autorskog djela, robnog ili uslužnog žiga, dizajna, patenta ili drugog prava čiji je nositelj ANI FITNESS, odnosno treća osoba.

Vaši sadržaji na web siteu FitnessAnny.

Omogućavamo vam da na web siteu FitnessAnny  objavljujete, učitavate

(upload) fotografije, crteži i sl. Svjesni ste da će ti materijali biti dostupni nama,  a ponekad vidljivi drugim korisnicima.

U trenutku predaje, učitavanja ili razmjene takvih sadržaja, svaki korisnik u korist FitnessAnny osniva besplatno, neisključivo, prostorno, sadržajno i vremenski neograničeno pravo iskorištavanja tog sadržaja i materijala. Na temelju toga mi ćemo biti ovlašteni, do najveće moguće mjere dopuštene važećim nacionalnim propisima, izvršavati imovinska prava u pogledu tih sadržaja i materijala, uključujući osobito objavljivanje materijala na web siteu FitnessAnny na drugom mjestu po našem izboru, uključivanje materijala u obavijesti o novostima, korištenje i distribuiranje materijala u promotivne i promidžbene svrhe bez obzira na medij prema ostalim korisnicima, partnerima i trećim osobama, reproduciranje, preradu, prilagodbu, prikazivanje, u cijelosti ili djelomično, bez potrebe bilo kakvih daljnjih dopuštenja korisnika.

U slučaju da na sadržajima koje ste predali ili učitali, a koji su zaštićeni autorskim ili drugim pravom, želimo steći isključiva prava iskorištavanja, međusobna prava i obveze uredit ćemo s vama posebnim ugovorom.

Korištenjem web sitea FitnessAnny suglasni ste da bilo koji sadržaj koji objavite ili učitate mijenjamo, dopunjavamo, prilagođavamo i uređujemo. Pridržavamo pravo, ali se ne obvezujemo, materijal koji nam je dostavljen ili učitan (upload) mijenjati, dopunjavati, prilagođavati, uređivati, objaviti djelomično, koristiti u različitim novinarskim alatima prije, odnosno prilikom objave na web siteu FitnessAnny.

Vaša jamstva. Prilikom objave ili učitavanja (upload) sadržaja na web site FitnessAnny dajete nam sljedeća jamstva u pogledu sadržaja koje šaljete, objavljujete i učitavate na stranicama portala:

 • da ste autor tih sadržaja, odnosno nositelj autorskog prava i/ili drugih prava intelektualnog vlasništva na tim sadržajima, te da imate puno ovlaštenje da osnivate u korist ANI FITNESS odgovarajuća prava u skladu s ovim Uvjetima korištenja,
 • da je materijal vaše vlasništvo, odnosno da ste ga stekli sukladno zakonu,
 • da pojavljivanje sadržaja zaštićenih autorskim pravom ili drugim pravom intelektualnog vlasništva u bilo kojem obliku neće ni na koji način vrijeđati prava trećih osoba, uključujući osobito autorsko pravo i druga prava intelektualnog vlasništva, ugled, čast i dostojanstvo, pravo na privatnost te druga prava na osobnost trećih osoba,
 • da korištenje tih sadržaja sukladno Uvjetima korištenja neće prouzročiti štetu, materijalnu ili nematerijalnu, nama, drugim korisnicima ili trećim osobama,
 • da vaše autorsko pravo, odnosno druga prava intelektualnog vlasništva, nije ograničeno u korist neke treće osobe,
 • da su sadržaji prema vašem najboljem znanju potpuni, istiniti i točni.

Ovime ste suglasni da ćete sve eventualne zahtjeve za naknadom štete koji budu postavljeni prema ANI FITNESS zbog vaše povrede gore navedenih jamstava preuzeti na sebe te da ćete ANI FITNESS i drugim oštećenim korisnicima i trećim osobama nadoknaditi svu štetu i troškove nastale zbog povrede gornjih jamstava. ANI FITNESS se obvezuje obavijestiti vas bez odgađanja o postavljanju svakog zahtjeva za naknadom štete zbog povrede gornjih jamstava.

GRANIČENJE ODGOVORNOSTI ZA ŠTETU

Sadržaji koje korisnici neposredno pošalju, objave ili učitaju na web siteu FitnessAnny u bilo kojem obliku uzimaju se isključivo “takvima kakvi jesu”, odnosno “kako su dostupni”, te se ne smatramo odgovornima za moguće posljedice, uključujući bilo kakvu štetu koja može biti uzrokovana ostalim korisnicima ili trećim osobama, a koja može proizići iz različitih tumačenja sadržaja koji se nalaze na stranicama web sitea FitnessAnny.

Usprkos uloženim razumnim naporima, ne jamčimo da će portal web site FitnessAnny, odnosno svi njegovi sadržaji uvijek biti dostupni i raspoloživi, te da neće sadržavati pogreške i računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu ostalim korisnicima ili trećim osobama (npr. virusi, crvi i sl.).

Do najveće mjere dopuštene važećim pravnim propisima isključujemo odgovornost:

 • za bilo kakvu štetu nastalu korisnicima ili trećim osobama uslijed objavljivanja na web siteu FitnessAnny zabranjenih sadržaja te ostalih sadržaja protivnih Uvjetima korištenja od strane korisnika, trećih osoba, sponzora, oglašivača, itd.,
 • za bilo kakvu štetu koju korisnici ili treće osobe prouzroče ili pretrpe vezano za korištenje web sitea FitnessAnny, osobito u slučaju zlouporabe, uništenja ili oštećenja sadržaja ili funkcionalnosti, zlouporabe korisničkog računa i sl.,
 • za štetu uzrokovanu drugim korisnicima ili trećim osobama zbog povrede njihovog autorskog prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva, zbog objave ili učitavanja sadržaja od strane drugih korisnika na web siteu FitnessAnny,
 • za štetu nastalu korisnicima i/ili trećim osobama uslijed privremene nedostupnosti web sitea FitnessAnny, odnosno pojedinih sadržaja ili funkcionalnosti,
 • za bilo kakvu štetu prouzročenu korisnicima ili trećim osobama izmjenama ili ukidanjem pojedinih sadržaja, funkcionalnosti, usluga, dizajna, koncepcije web sitea FitnessAnny ili cijelog portala,
 • za bilo kakvu štetu uzrokovanu korisnicima ili trećim osobama, vezano za korištenje Internet stranica trećih osoba, kojima je omogućen pristup putem linkova objavljenih na web siteu FitnessAnny.