OTVORENI UPISI ZA Kolovoz / August 2024.
OTVORENI UPISI ZA Kolovoz / August 2024. OTVORENI UPISI ZA Kolovoz / August 2024. OTVORENI UPISI ZA Kolovoz / August 2024. OTVORENI UPISI ZA Kolovoz / August 2024.
OTVORENI UPISI ZA Kolovoz / August 2024. OTVORENI UPISI ZA Kolovoz / August 2024. OTVORENI UPISI ZA Kolovoz / August 2024. OTVORENI UPISI ZA Kolovoz / August 2024.
logo
Trebaš pomoć?Vidi sva pitanja
arrow

Uplate za sljedeći mjesec kreću od 11.og datuma tekućeg mjeseca i traju do 10.og datuma sljedećeg mjeseca tj. mjeseca za koji se članarina uplaćuje, osim u slučaju da se broj mjesta prije popuni te smo tada primorani prije zatvoriti upise.

Fitness Anny je program prilagođen samo ženama. Na našu web stranicu se ne mogu registrirati muškarci i maloljetne osobe. Također, ne radimo sa ženama koje imaju ozbiljnih zdravstvenih problema jer se naš program izvodi online i nemamo mogućnost direktnog kontakta, a nerijetko je baš takva posvećenost potrebna za kvalitetno praćenje tih klijentica.

Uplate se vrše isključivo putem našeg web shop-a, a možete platiti kartično ili PayPal-om.

- kartica nema mogućnost online plaćanja - podaci o kartici nisu uneseni ispravno - na računu nemate dovoljno sredstava - broj telefona niste unijeli s predbrojem države

Članarina uvijek počinje na početku mjeseca (osim u slučaju da uplatite do 10. u tekućem mjesecu za taj mjesec, tada počinje od datuma uplate) i vrijedi do kraja mjeseca. Dakle od 1. do 30./31.

Učitavanje fotografija prilikom registracije je opcionalno, no potičemo sve naše klijentice da ih učitaju. Te fotografije mogu biti u uskoj sportskoj odjeći i služe nam isključivo za praćenje napretka. Nakon mjesec dana u aplikaciji učitavate nove fotografije i radite usporedbu s prvima. Na ovaj način najbolje vidite svoj napredak. Fotografije su zaštićene i vidite ih samo vi i mi.

Pokušajte smanjiti rezoluciju fotografija pa ih ponovo učitati.

Ako ste se jednom registrirali na našu web stranicu registrirani ste zauvijek. Svaki sljedeći put se samo prijavite u sustav sa svojim podacima.

Možete kliknuti na ikonicu „zaboravljena lozinka“ i pratiti korake ili se javiti našem admin timu kako bi Vam poslali reset lozinke, nakon čega će te postaviti novu.

Ne. Kupnja našeg programa vrši se isključivo putem našeg web shopa.

Ne. Program pratite putem naše aplikacije Fitness Anny, a putem web stranice izvršavate registraciju i kupnju. Nakon uspješne registracije i kupnje skidate našu aplikaciju Fitness Anny i prijavljujete se s istim podacima s kojima se prijavljujete na web stranicu. Na aplikaciji je dostupan kompletan program.

Da. Bitno je da se registrirate sa svojim podacima, a kod plaćanja unosite podatke o vlasniku kartice koju dužite.

Pridruži se zajednici!
163k PRATITELJA @FitnessAnny
facebook
113k PRATITELJA @infofitnessanny
instagram
9k PRATITELJA @fitnessanny
tiktok
Adresa Ljubuški Ul. fra Lovre Šitovića 6
Radno vrijeme Tu smo za Vas svakim radnim danom od 08:00h do 22:00h
Nedjelja neradna